دفاعی نهم

مدرسه شهید بهشتی اهواز

۱۶ مطلب توسط «صلاح الدین کوتی» ثبت شده است

کنفرانس گروه 9 آقای چاچ و فرشید

روابط ایران و عرب‌ها عبارت است از سیاست خارجی ایران در تقابل یا تعامل با ۲۲ کشور آسیایی و آفریقایی که خود را جهان عرب می‌نامند. این روابط با توجه به تفاوت نژادی، زبانی و سپس دینی آنها در طول تاریخ خاورمیانه هیچگاه در حد مطلوبی ارزیابی نشده است و همواره میزانی از بدبینی و تقابل بالاخص از جانب عرب‌ها دیده شده است. پس از پایان جنگ ایران و عراق، دولت‌های سازندگی و دولت‌های اصلاحات موفق شدند به

ادامه مطلب...
۱۴ ارديبهشت ۹۵ ، ۰۶:۲۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
صلاح الدین کوتی

خلاصه کنفرانس های دفاعی مورخ ۹۴/۲/۷

سید محمد خجسته و معین خمیسی: 

بیژن نجفی- همزمان با دور جدید تهدیدات و تعرضات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و لبنان کابینه جدید این رژیم نیز که یکی از افراطی ترین کابینه های اسرائیل از زمان موجودیت این رژیم جعلی محسوب می شود درخواست افزایش کمکهای آمریکا به این رژیم را مطرح کرده است.


کابینه کنونی نتانیاهو خواستار افزایش کمک های نظامی آمریکا به 42 تا 45 میلیارد دلار در طول ده ساله 2018 تا 2028 است.


روزنامه صهیونیستی تایمز اسراییل فاش کرد که مقامات این رژیم از آمریکا درخواست کرده اند که بسته کمک نظامی سالانه اش به اسرائیل را با افزایش 50 درصدی به متوسط چهار و نیم میلیارد دلار کمک بلاعوض سالانه برساند. 
منابع خبری در هفته جاری گزارش داده اند که مقامات ارشد رژیم صهیونیستی و آمریکایی در ماه های اخیر، مذاکرات های خود در مورد بسته های کمکی ده سال آینده را آغاز کرده اند.

ادامه مطلب...
۱۲ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۳:۳۷ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
صلاح الدین کوتی

کنفرانس گروه علیرضا حمیدی و امیرحسین رفیعی

نظام فدرالی ایالات متحده آمریکا (به انگلیسی: Federal government of the United States) حکومتی واحد بر ۵۰ ایالت آمریکا را بصورتی مشترک فراهم می‌کند.

در قانون اساسی ایالات متحده آمریکا با صراحت برنظام فشدرالی تصریح شده و یک نوع تقسیم کار مشخص میان دولت فدرال و دولت‌های ایالتی درنظر گرفته شده است. در حقیقت هر ایالت در امور داخلی خود دارای اختیارات کامل است و صرفاً در امور خارجی، ارتش، ضرب و چاپ سکه و اسکناس واعلان جنگ به دولت فدرال اختیار داده شده است. البته طی دو قرن گذشته بویژه بعد از اجرای طرح‌های رفاهی، اختیارات و مسئولیت دولت فدرال در امور اجتماعی و اقتصادی افزایش یافته است. اما در مقایسه با دیگر کشورها، دولت فدرال آمریکا از نقش به مراتب کمتری در امور داخلی ایالت‌ها برخوردار است.

قانون اساسی در فصول مختلف میزان و سهم هر یک از واحدهای سیاسی تشکیل دهنده کشور را مشخص کرده و در عین حال محدودیت‌های قانونی را برای دولت فدرال و دولت‌های ایالتی در نظر گرفته است.

۱۲ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۳:۳۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
صلاح الدین کوتی

کنفرانس دفاعی گروه ۷ و۸

گروه ۷ 
پارسا صباغیان و بهراد بهزادی مقدم : تاریخچه ویندوز
دوست خوبمون آقای صباغیان کنفرانس جالب و کوتاهی درباره تاریخچه ویندوز دادند. از اولین ویندوزی که وارد بازار شد تا هم اکنون که ویندوز ۱۰ آخرین نسخه ی آن. ویندوز ۱۰ آخرین نسخه از ویندوز می باشد که به بازار می آید. یعنی ویندوز جدیدی به بازار نخواهد آمد و با آپدیت های شرکت مایکروسافت این ویندوز بروزرسانی خواهد شد تا به یک ویندوز جهانی تبدیل شود. 
ادامه مطلب...
۱۶ فروردين ۹۵ ، ۱۷:۱۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
صلاح الدین کوتی

کنفرانس دفاعی گروه ۵و ۶

گروه ۶

محمد کاظم بهمنش و محمد مهدی بساک 

موضوع دوست خوبم آقای بهمنش و بساک بسیار جالب بود (حداقل برای خودم) و من به شخصه مفتخرم توضیحاتی رو درباره موضوعشون بدم. اما نگاهی می اندازیم به دستاوردهای ۳۵ ساله انقلاب اسلامی با وجود تمامی مشکلات و گرفتاری ها

ادامه مطلب...
۱۶ فروردين ۹۵ ، ۱۶:۵۹ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
صلاح الدین کوتی

کنفرانس دفاعی گروه ۱ و۲

در این پست خلاصه ای از ارایه دوستان رو قرار می دیم.
گروه ۱
سید حسین آلبوشوکه و علی جعفری : جنگ های داخلی سوریه

جنگ سوریه یا بحران سوریه به یک سری تظاهرات گسترده و در نهایت درگیری‌های نظامی در کشورسوریه گفته می‌شود که از ۲۶ ژانویه ۲۰۱۱ ( ۶ بهمن ۱۳۸۹ ) شروع شده‌است که تأثیرگرفته از تحولات سیاسی منطقه خاورمیانه موسوم به بهار عربی است.[۷۷][۷۸] به دلیل مشارکت گسترده ی اتباع خارجی در این جنگ اطلاق اصطلاح جنگ داخلی برای سوریه درست نیست چون می دانیم که مخالفان مسلح حکومت سوریه از گروه‌های متعددی تشکیل می‌شوند. ارتش آزاد سوریه که در سال ۲۰۱۱ توسط نظامیان جداشده از ارتش سوریه تشکیل شد، جبهه نصرت شاخه رسمی القاعده در سوریه، و جبهه اسلامیائتلافی از چندین گروه اسلام‌گرای سلفی، مهمترین گروه‌های اپوزیسیون سوریه هستند.

داعش که بر بخش‌های شرقی سوریه حکومت می‌کند و حدود نیمی از خاک این کشور را در کنترل دارد هم با دولت سوریه و عراق و هم با اپوزیسیون سوریه درگیر جنگ شده‌است. طبق اطلاعات اخیر تسلیحات نظامی مستقیما از طرف دولت عربستان به دولت اسلامی عراق و شام ارسال می شود.

تعداد قربانیان جنگ تا سال ۲۰۱۵ بین ۲۲۰ هزار نفر (برآورد سازمان ملل) تا ۳۱۰ هزار نفر (برآورد دیده‌بان حقوق بشر) بوده‌است. حدود ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر خانه خود را از دست داده‌اند. از این تعداد ۱.۷ میلیون نفر به ترکیه، ۱.۲ میلیون نفر به لبنان، ۶۲۵ هزار نفر به اردن و ۲۴۵ هزار نفر به عراق پناهنده شده‌اند.



ادامه مطلب...
۱۶ فروردين ۹۵ ، ۱۶:۵۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
صلاح الدین کوتی

رازهایی از هک مودم وایرلس که هکرها دوست ندارند بدانید!

مطمئنا شما بعد از به کار بردن ترفندهای زیادی برای افزایش سرعت وای فای، به تامین امنیت شبکه وایرلس خود اهمیت فراوانی داده و دوست ندارید که هیچ شخصی به طور مجانی از آن استفاده کند! از این رو در اولین قدم برای حفظ حریم آن اقدام به گذاشتن پسورد برروی آن کرده و با فرض کافی بودن این عمل، از سایر اقدامات برایتامین امنیت مودم وایرلس غافل می شوید.

ادامه مطلب...
۰۵ بهمن ۹۴ ، ۱۷:۵۶ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
صلاح الدین کوتی

برجام

سعید جلیلی با حضور در جلسه امروز صبح - یکشنبه 22 شهریور- کمیسیون ویژه بررسی برجام با بیان اینکه دو موضوع تحریم و قطعنامه را بررسی خواهد کرد گفت: براساس سند برجام تحریم های اتحادیه اروپا تعلیق می شود، آمریکا تحریم های اولیه را نه لغو و نه تعلیق می کند، در خصوص تحریم های ثانویه آمریکا بخشی از آنها را تعلیق می کند و شورای امنیت سازمان ملل تحریم های هسته ای را در صورت اعتراض یکی از اعضا برمی گرداند.

ادامه مطلب...
۰۵ بهمن ۹۴ ، ۱۷:۵۲ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
صلاح الدین کوتی

آخرین دقایق زندگی صدام حسین

در نخستین ساعات سحرگاه شنبه (9 دی 1385)‌، صدام حسین‌، رییس جمهور مخلوع عراق، با آرامش در برابر چوبه دار ایستاده طناب زرد رنگ دار، دور گردنش پیچیده شده و آماده بود تا مطابق حکم دادگاه عراقی، اعدام شود. سه مامور مسوول اجرای حکم اعدام، با ماسک‌های سیاه و ژاکت‌های چرمی، پشت سر او ایستاده بودند. صدام گفت: یا الله‌، و خود را برای ایستادن روی سکوی اجرای حکم آماده نمود، سکویی که قرار بود برای اجرای حکم از زیر پای وی خارج شده و او را به پایین آویزان کند.

ادامه مطلب...
۰۵ بهمن ۹۴ ، ۱۷:۴۹ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
صلاح الدین کوتی

کنفرانس دانش آموزشان کلاس نهم سه 24/9/94

متاسفانه به دلیل محدود بودن وقت کلاس تنها یکی از دانش آموزان یعنی آقای ابولحسن زاده ارائه دادند و کنفرانس مابقی دانش آموزان به هفته بعدموکول شد.


سیدامیر حسین ابول حسن زاده :‌ اهداف و ریشه های انقلاب اسلامی

هدف ملت ایران- که از هرکسی که سؤال میکردیم، به زبانهای گوناگون این هدف را میگفت- این بود که بتواند در سایه‌ی اسلام، استقلال و آزادی به دست بیاورد. این شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» که در دوران انقلاب رائج بود، حرف دل مردم بود و مردم این را میخواستند. مردم میدیدند که این کشورِ با این عظمت، حکامش و زمامدارانش استقلال رأی ندارند؛ تابع بیگانه و تابع قدرتهای مستکبرند و طوق اطاعتِ آن‌ها را به گردن انداخته‌اند؛ در مقابلِ آن‌ها ضعیف و غیر مستقل، اما نسبت به مردم خودشان سخت‌گیر، متفرعن و با آن‌ها با فشار و سخت‌گیری و زور رفتار میکردند؛ شلاق را بر گُرده‌ی این مردم میکوبیدند و به آن‌ها اجازه‌ی انتخاب نمیدادند. در طول سالهای مشروطیت و تا قبل از انقلاب اسلامی، هرگز اتفاق نیفتاد که این مردم با شوق، با رغبت و با معرفت به پای صندوق رأی بروند و کسی را انتخاب کنند. انتخاب معنی نداشت: حکومت، حکومت موروثی؛ مسئولان و زمامداران، سفارش‌شده‌ی قدرتهای بیگانه؛ مجلسی که به نام مجلس شورا از مشروطیت بوجود آمده بود، مجلس دست نشانده و غیر منتخب مردم! مردم هم اسیر و دستخوش تصمیم‌هائی بودند که این مجموعه‌ی غیر مسئول و غیر متعهد برای آن‌ها میگرفتند. مردم خواستند استقلال بدست بیاورند، آزادی داشته باشند، عزت ملیشان را تأمین کنند، سعادت و رفاه دنیوی و سربلندی معنوی و اخروی را بدست بیاورند؛ این آرزوی مردم بود و وارد این میدان شدند.

ادامه مطلب...
۰۴ دی ۹۴ ، ۱۱:۲۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
صلاح الدین کوتی