سید محمد خجسته و معین خمیسی: 

بیژن نجفی- همزمان با دور جدید تهدیدات و تعرضات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و لبنان کابینه جدید این رژیم نیز که یکی از افراطی ترین کابینه های اسرائیل از زمان موجودیت این رژیم جعلی محسوب می شود درخواست افزایش کمکهای آمریکا به این رژیم را مطرح کرده است.


کابینه کنونی نتانیاهو خواستار افزایش کمک های نظامی آمریکا به 42 تا 45 میلیارد دلار در طول ده ساله 2018 تا 2028 است.


روزنامه صهیونیستی تایمز اسراییل فاش کرد که مقامات این رژیم از آمریکا درخواست کرده اند که بسته کمک نظامی سالانه اش به اسرائیل را با افزایش 50 درصدی به متوسط چهار و نیم میلیارد دلار کمک بلاعوض سالانه برساند. 
منابع خبری در هفته جاری گزارش داده اند که مقامات ارشد رژیم صهیونیستی و آمریکایی در ماه های اخیر، مذاکرات های خود در مورد بسته های کمکی ده سال آینده را آغاز کرده اند.

طاها قایمی نیا و امیرمحمد فرضی : نژاد پرستی

نژادپرستی یا تبعیض نژادی به تعریف بسیار ساده، هر دو نوعی از پیش‌داوری و تبعیض است که متمرکز بر تفاوت‌های نژادی حاصل از تفاوت‌های ظاهریِ جسمی/فیزیکی و نیز تفاوت‌های فرهنگی حاصل از زبان، آداب و رسوم، دین، تاریخ و امثال آن است. به گونهٔ نمونه، چون سفید بودن نشانهٔ برتری است و من سفیدم و تو سفید نیستی، پس من از تو برترم.[۲]

در کتاب «فرهنگ سیاسی» داریوش آشوری برای نژادپرستی تحت نام «نژادگرایی» چنین تعریفی آورده شده:

نژادگرایی نظریه‌ای است که میان نژاد و پدیده‌های غیر زیست‌شناسی مانند دین، آداب، زبان و... رابطه ایجاد کرده برخی نژادها را برتر از دیگر نژادهای بشری می‌شمارد. در این نظریه برتری نژادی مستقل از شرایط محیطی و اجتماعی رشد افراد عمل کرده و دست تقدیر برخی نژادهای بشر را برتر و برخی دیگر را کهتر گردانیده است.
ریشه‌های نژادپرستی در عصر جدید به نظریات کنت دوگوبینو نویسندهٔ فرانسوی می‌رسد که آن را در ۱۸۵۳ منتشر نمود. در قرن بیستم بزرگ‌ترین حامی نژادگرایی هاستن استوارت چیمبرلین نویسنده آلمانی انگلیسی تبار بود.