در این مطلب خلاصه سه ارائه سه دوست عزیزمان را آماده کردیم.

جهت خواندن این سه کنفرانس بر روی  ادامه مطلب کلیک کنید.

((ارائه اول))=> عملیات والفجر 8

این عملیات به نام فاو هم شناخته می شود.در این عملیات ارتش کشور عزیزمان سعی میکند منطقه به نام فاو که در عراق بوده را تسخیر کند.فاو بندر اصلی عراق بود و چند نفت کش هم در آنجا قرار داشت و عراق را به خلیج فارس وصل میکرد و از این راه میتوانستند سلاح های جنگی از بعضی از کشور ها وارد کنند.از این رو ایران تصمیم گرفت تا به این شبه جزیره حمله کند که نام این عملیات والفجر هشت میباشد.این عملیات در ساعت 22:10 شب با رمز یا فاطمه الزهرا صورت گرفت و دلاوران ایرانی توانستند در طی 24 ساعت فاو را تسخیر کنند.بعد از تسخیر دشمن چندین حمله به این شبه الجزیره داشت و نتوانست این شبه الجزیره ارزشمند را پس بگیرد تا این که آمریکا مستقیم وارد این جریان شد و فاو را پس گرفت.یکی از اهداف ایرانیان از حمله فاو این بود که میخواستند جنگ را وارد عراق کنند.

((ارائه دوم))=> تسحیلات جنگی ایران

در این ارائه  موشک های برتر ایران معرفی شد.این موشک ها از دو نوع سوخت مایع و جامد استفاده میکنند که سوخت جامد بهتر است.در زیر به دو نوع از آنها اشاره شده.

موشک خلیج فارس:

خلیج فارس یک موشک بالستیک ضد کشتی، سوخت جامد تک مرحله‌ای، مافوق صوت با برد ۳۰۰ کیلومتر است که بر اساس موشک فاتح ۱۱۰ طراحی و ساخته شده است. این موشک با یک کلاهک انفجاری ۶۵۰ کیلوگرمی تجهیز شده که از ترکیبی از سیستم‌های هدایت بهره می‌برد که از رهگیری آن جلوگیری می‌کند.این موشک توسط مرکز تحقیقاتی نیروی هوافضای سپاه طراحی و توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تولید شده است.این موشک در فوریه ۲۰۱۱ رونمایی شد هنگامی که فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سرلشکر محمدعلی جعفری تولید انبوه آن را اعلام داشت. خبرگزای فارس صحنه‌هایی از هدف قرار دادن موفقیت آمیز کشتی (هدف) توسط موشک فوق را منتشر کرد. این موشک برای اولین بار در رزمایش دریایی پیامبر اعظم-۳ در سال ۲۰۰۸ آزمایش شد.موشک “خلیج فارس‌” به صورت هدایت ترکیبی عمل کرده به طوری که جستجوگر آن در فاز نهایی بر روی هدف قفل می‌کند و در این حالت هرگونه شناور دشمن هیچ راه گریزی از اصابت این موشک که کلاهکی با حدود ۶۵۰ کیلوگرم مواد منفجره دارد، نخواهد داشت.فرمانده هوافضای سپاه پاسداران گزارش داد، دقت موشک خلیج فارس به کمتر از ۱۰ متر رسیده است.

موشک شهاب ۲:

موشک شهاب ۲ موشکی ایرانی است که جانشین موشک شهاب ۱ به حساب می‌آید. این موشک از نوع موشک‌های اسکاد-سی است و برای نخستین بار در سال ۱۳۶۹ به کمک کره شمالی در ایران ساخته شد.

خطای این موشک در حالت بیشینه، ۵۰ متر است و توانایی شلیک به اهدافی در کویت، قطر، عمان، عراق و احتمالاً اسرائیل (بسته به محل پرتاب) را دارد.

در دوم نوامبر ۲۰۰۶ ایران در افتتاحیه رزمایش ده روزه پیامبر اعظم شماری از این موشک‌ها را شلیک کرد که به گفته تلویزیون رسمی ایران، ۱۲ فروند موشک از جمله شهاب ۲ و شهاب ۳ شلیک شد. برد این موشک‌ها از ۳۰۰ کیلومتر (شهاب ۱) تا ۲۰۰۰ کیلومتر (شهاب ۳) بود. در این رزمایش متخصصان ایرانی تغییراتی مانند افزودن کلاهک خوشه‌ای با ظرفیت ۱۴۰۰ بمب بر روی شهاب ۳ انجام دادند. این موشک‌ها درست پس از تمرینات نظامی ایالات متحده در خلیج فارس، شلیک شدند.

((ارائه سوم))=> دفاع غیر عامل

در کل دو نوع دفاع داریم که یکی از آنها دفاع غیر عامل و دیگری دفاع عامل می باشد.

دفاع عامل یا مستقیم:در این نوع خودمان مستقیم دفاع میکنیم.مثال:وقتی دزدی وارد خانه ما شده و ما آنجا قرار داریم میتوانیم داد بزنیم و کمک بخواهیم و یا خودمان با شخص درگیر شویم.

دفاع غیر عامل یا غیر مستقیم: در این نوع ما غیر مستقیم دفاع یا محافظت میکنیم.مثال:گذاشتن درب های ضد سرقت-حصار های بلند-دوربین و ...

روش های دیگری هم برای دفاع می باشد که در پایین به آنها میپردازیم.

 فریب: در این روش ما سعی میکنیم تا ذهن دشمن را منحرف کرده مانند پوشیدن لباسی مانند گیاهان در منطقه جنگی.

استتار یا مخفی شدن:در این روش ما سعی میکنیم تا خودمان یا وسایلمان را جایی مخفی کنیم مانند مخفی کردن تجهیزات جنگی در دل کوه.

همرنگ شدن:میتوانیم با توجه به رنگ محیط رنگ لباس خود را تغییر داده و حیوانی در این کار استاد است که نام آن آفتاب پرست میباشد.

پراکنده شدن:در این روش سعی داریم وسایل خود یا افراد خود را در جنگ پراکنده کنیم تا صدمه کمتری به ما وارد شود مانند زدن چندین پایگاه به جای یک پایگاه.ضرب المثل:همیشه تخم مرغ هایت را در یک سبد نگذار.

نکته:بعضی از روش های بالا با الهام گرفتن از حیوانات کشف شده.